ANMÄLAN Lerbäcksmarken 2023

Välkommen att boka plats på Lerbäcksmarken 1 juli 2023!

Knallar som hade plats på marknaden sommaren 2022 har förtur till sin plats fram till den 15 mars. Efter 15 mars släpper vi platserna fria för bokning av nya och ny-gamla knallar.

När du har fyllt i formuläret, och tryckt på ”skicka” längst ner, får du inom ett dygn en bekräftelse på mailen, och inom några veckor sänder vi faktura via mail.

Mina kontaktuppgifter

Om du driver firma.

Bord

Du kan inte boka fler bord än du hade förra året utan att diskutera med oss.
Antal:
600 kr / 3 meter.
Presenning till taket ingår ej.
Antal:
400 kr / 3 meter.

Elanslutning och lunchlåda

Jag vill boka st. lunchlåda.
Lunchlådan bärs ut till mitt bord vid 12-tiden. Lunchlådan görs av Lerbäcks Teater och innehåller rostbiff och potatisallad, bröd & dryck. Bestick o servett. Pris 120 kr.

www.lerbacksmarken.se

På marknadens hemsida lägger vi ut en lista över alla knallar. Om du har egen hemsida länkar vi gärna till den, utan extra kostnad. På markens hemsida finns information till knallar och besökare. Adressen är www.lerbacksmarken.se

Integritet-policy

Vi är skyldiga att be om samtycke till er knallar ifall vi knäpper bilder som kommer användas för att berätta om marknaden. Genom att skriva JA eller NEJ i rutan, visar du att du tar ställning FÖR eller EMOT att eventuellt bli fotograferad av oss som jobbar på marknaden.
Skickar