Info till knallar – knallesvängen

Hej!

Vi hälsar våra knallar välkomna till Lerbäcksmarken! Hör gärna av dig om du är intresserad. Lerbäcksmarken är en kvalitetsmarknad med inriktning på hantverk, konsthantverk och mathantverk. Vi vill gärna att marknaden visar upp vad vår trakt och bygd har att erbjuda.

Även i år, 2021, kommer marknaden att genomföras som en rundtur i trakten – ”Knallesvängen”, på grund av viruspandemin.

I februari 2021 sänder vi ut ett anmälningsformulär till kommande marknad (3 juli 2021) via mail till er som tidigare varit med på Lerbäcksmarken.
Sista dag att boka in sig är fredagen den 21 maj! (Sedan färdigställs kartan.)

———————

Kostnad för medverkan
Förra året var det kostnadsfritt att medverka i Knallesvängen, men nu när vi vet att det funkar och blev ett bra koncept kommer vi ta ut en avgift för alla medverkande knallar på 500 kr. Denna kostnad bidrar till att täcka våra kostnader för annonsering, marknadsföring, kartor, skyltning, samordning etc.

Bord
Vi kan inte erbjuda färdigbyggda bord på Knallesvängen, utan alla medverkande får själva ordna med bord, tält eller annan lösning.

Bofasta knallar
Vem kan medverka? Knallar boende i närområdet, dvs. främst gamla Lerbäcks socken med några utposter längre bort och som kan ta emot kunder på ett coronasäkert sätt. Den som har svängrum på sin gård eller tomt kan även bli värd för en tillrest ”gästknalle”. På så vis drar ni kunder åt varandra. Det ni behöver kunna erbjuda er gästknalle är möjlighet till elanslutning, samt chans att gå på toa.

Gäst-knallar
Knallar från Karlskoga, Hallsberg, Motala, Kumla, Örebro, Laxå, Vretstorp och andra orter kommer erbjudas plats på marknadsdagen hos en ”värd-knalle”, där ni kan ställa upp ert eget bord för dagen på en helt ny plats! Här finns gott om vackra miljöer och orter. Kanske har ni önskemål och redan vet om en knalle ni vill slå er ihop med, hör av er i så fall!

Tider
Knallesvägen pågår mellan 10.00 och 16.00

Om du får förhinder
…får du pengarna tillbaka ifall avbokningen av platsen sker senast en vecka före marknaden, dvs. senast 26 juni. Vid avbokningar därefter utgår ingen återbetalning.

Foto/integritetspolicy
I samband med anmälan till marknaden tillfrågas våra knallar om samtycke till fotografering. (Vi fotar alltid lite grann för att bilder till nästa års programblad, till denna hemsida och sociala medier.). För mer info läs vår integritetspolicy under ”Kontakt”.

F-skattesedel – gäller dig som bedriver näringsverksamhet
Du som driver näringsverksamhet, skicka in kopia på aktuell F-skattsedel.

Välkomna!