Info till knallar

Hej!

Vi hälsar både gamla och nya knallar välkomna till Lerbäcksmarken! Hör gärna av dig om du är intresserad. Lerbäcksmarken är en kvalitetsmarknad med inriktning på hantverk, konsthantverk och mathantverk. Vi vill gärna att marknaden visar upp vad vår trakt och bygd har att erbjuda.

I februari 2024 sänder vi ut ett anmälningsformulär till kommande marknad (6 juli 2024) via mail till er som stod på marknaden 2023. Ni som stod på marknaden 2023 har förtur till er plats fram till den 15 mars. Efter 15 mars släpper vi platserna fria för bokning av nya och ny-gamla knallar.

———————

Priser för bord 2024

Färdigbyggt bord: 600 kr för ett 3 meter långt bord. Bordet omfattar även takställning, men presenning till taket ingår inte, det måste du ta med själv.
Eget bord: 400 kr för 3 meter.
När ni har bokat sänder vi bekräftelse på e-post. Vi mailar fakturan till den adress du uppger i bokningen.

”Kan jag få min vanliga plats?”
Så långt det är möjligt! Vi utgår från förra årets placering. Den som stod på marknaden tidigare än så kan därmed bli placerad på en annan plats. Vi hoppas ni har förståelse för detta.

El-anslutning
Kostnaden för el-anslutning är 200 kronor för 1-fas, 220 V och 300 kr för 3-fas, 380 V. Boka el samtidigt som du bokar bord.

Lunchlåda
Vi erbjuder er knallar att köpa lunchlåda, som vi bär ut vid lunchtid till era marknadsbord. Lunchlådan innehåller en klassisk potatissallad med rostbiff, bröd & dryck. Bestick o servett. Pris 120 kr. Boka lunchlåda samtidigt som du bokar bord.

Tider
Klockan 08.00 ska alla vara installerade och bilarna borta från marknadsområdet.
Marknaden öppnar 9.00 och stänger 16.00.
Packa inte ihop före 16.00.

Om du får förhinder
…får du pengarna tillbaka ifall avbokningen av platsen sker senast 26 juni 2023. Vid avbokningar därefter utgår ingen återbetalning.

Wifi
Stora delar av marknadsområdet omfattas av kyrkans öppna wifi-nätverk, som heter ”guest”.

Foto/integritetspolicy
I samband med anmälan till marknaden tillfrågas våra knallar om samtycke till fotografering. (Vi fotar alltid lite grann för att bilder till nästa års programblad och till denna hemsida.) För mer info läs vår integritetspolicy under ”Kontakt”.

F-skattesedel – gäller dig som bedriver näringsverksamhet
Du som driver näringsverksamhet, ta med aktuell F-skattsedel och lämna in vid ankomsten.

Övernattning kan bokas på närliggande PerOlofgården:
Per-Olofgården
www.perolofgarden.se
Konferens & Evenemang bokning
Telefon: 0583-405 35
E-post: info@perolofgarden.se

Välkomna!