Info till knallar

Hej!

Vi hälsar både gamla och nya knallar välkomna till Lerbäcksmarken! Hör gärna av dig om du är intresserad. Lerbäcksmarken är en kvalitetsmarknad med inriktning på hantverk, konsthantverk och mathantverk. Vi vill gärna att marknaden visar upp vad vår trakt och bygd har att erbjuda.

I februari 2020 sänder vi ut ett anmälningsformulär till kommande marknad (4 juli 2020) via mail till er som stod på marknaden 2019. Ni som stod på marknaden 2019 har förtur till er plats fram till den 15 mars. Efter 15 mars släpper vi platserna fria för bokning av nya och ny-gamla knallar.

Lerbäcksmarkens syn på Corona-epidemin, den 17 mars 2020
Vi vet inte mycket om hur Sverige ser ut i början av juli med tanke på viruset, men just nu hoppas vi att kunna genomföra vår marknad den 4 juli enligt plan. De som anmäler sig till marknaden kommer precis som vanligt att få en faktura i april-maj för platsen/bordet. Om vi skulle tvingas ställa in görs detta senast en vecka före marknaden, och i så fall får knallarna sina pengar tillbaka.

———————

Priser för bord 2020

Färdigbyggt bord: 500 kr för ett 3 meter långt bord. Bordet omfattar även takställning, men presenning till taket ingår inte.
Eget bord: 300 kr för 3 meter.
När ni har bokat sänder vi bekräftelse på e-post, eller i brev ihop med fakturan för bordet.

”Kan jag få min vanliga plats?”
Så långt det är möjligt! Vi utgår från förra årets placering (2019). Den som stod senast år 2018 eller tidigare kan därmed bli placerad på en annan plats. Vi hoppas ni har förståelse för detta.

El-anslutning
Vår marknadselektriker är Willy Widmark från Skyllberg. Kostnaden för el-anslutning är 150 kronor för 1-fas, 220 V och 200 kr för 3-fas, 380 V. Boka el samtidigt som du bokar bord.

Lunchlåda
Vi erbjuder er knallar att köpa lunchlåda, som vi bär ut vid lunchtid till era marknadsbord. Lunchlådan görs av Rönne Kapell och innehåller en klassisk potatissallad med rostbiff, bröd & dryck. Bestick o servett. Pris 100 kr. Boka lunchlåda samtidigt som du bokar bord.

Tider
Klockan 08.00 ska alla vara installerade och bilarna borta från marknadsområdet.
Marknaden öppnar 9.00 och stänger 16.00.
Packa inte ihop före 16.00.

Om du får förhinder
…får du pengarna tillbaka ifall avbokningen av platsen sker senast en vecka före marknaden, dvs. senast 27 juni. Vid avbokningar därefter utgår ingen återbetalning.

Wifi
Stora delar av marknadsområdet omfattas av kyrkans öppna wifi-nätverk, som heter ”guest”.

Foto/integritetspolicy
I samband med anmälan till marknaden tillfrågas våra knallar om samtycke till fotografering. (Vi fotar alltid lite grann för att bilder till nästa års programblad och till denna hemsida.). För mer info läs vår integritetspolicy under ”Kontakt”.

F-skattesedel – gäller dig som bedriver näringsverksamhet
Du som driver näringsverksamhet, ta med aktuell F-skattsedel och lämna in vid ankomsten.

Övernattning kan bokas på närliggande PerOlofgården:
Per-Olofgården
www.perolofgarden.se
Konferens & Evenemang bokning
Telefon: 0583-405 35
E-post: info@perolofgarden.se

Välkomna!